Jouw persoonlijke recruitmentteam

Wij vinden binnen 1 maand een leukere baan met een beter salaris

Vacatures in overvloed, maar hoe weet je of je de juiste keuze maakt?

Ben je ook elke dag de nieuwste vacatures op de jobboards aan het bekijken, in de hoop dat jouw ideale baan voorbij komt? Het gigantische aanbod maakt het je vast niet makkelijk. Of misschien heb je zelfs al wel enkele sollicitatiegesprekken achter de rug die niet naar wens verliepen? Dan is je ongetwijfeld het verschil opgevallen tussen hoe werkgevers zich online presenteren en hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat. Op gelikte werken-bij-ons websites ziet alles er geweldig uit, maar pas als je door de voordeur loopt weet je écht hoe de sfeer en cultuur is. Als dat dan tegenvalt en je weer helemaal opnieuw kan beginnen, is dat zonde van alle tijd en energie die je in die ene sollicitatie hebt gestopt. Wij vinden dat dit beter kan.

Met slechts 1 sollicitatie direct in contact met 200 technische werkgevers in Nederland

Ons doel is om de technische arbeidsmarkt weer toegankelijk te maken. Wolf Groep bestaat uit samenwerkende experts in recruitment met ieder een groot netwerk aan technische werkgevers. Werkgevers die we van binnen en buiten kennen. Met 1 sollicitatie bij ons, krijg jij toegang tot dat complete netwerk. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn, vertellen wij je altijd het eerlijke verhaal. Zo kunnen we aan de hand van jouw wensen en ambities haarfijn uitleggen wat jouw ideale baan zou kunnen zijn en bij welke werkgevers je die gaat vinden. Bovendien weten we als geen ander wat iemand met jouw niveau en ervaring waard is en welk salaris daar tegenover zou moeten staan. En dat regelen we allemaal binnen 1 maand. Dat is onze succesformule.

Jouw voordelen

  • Een leukere baan
  • Een beter salaris
  • En dat binnen 1 maand

"Wolf Groep springt er overduidelijk tussenuit"

Door een verhuizing naar de Randstad moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Daarom had ik contact gelegd met verschillende recruitment bureaus.

Mijn wens was eenvoudig: dezelfde soort baan als ik had, maar dan rondom mijn nieuwe woonplaats. Sébastian begreep die opdracht en vond de best passende werkgever voor me.

Pedro

Electrical Engineer

"Zonder veel moeite een hele toffe werkplek gevonden"

Als starter in de industriële automatisering komen er veel banen op je af. Maar door de grote hoeveelheid aan vacatures verloor ik het overzicht en ik verloor de motivatie.

Tot ik op LinkedIn een opvallend eerlijk en persoonlijk bericht kreeg. Van daaruit is het balletje gaan rollen waardoor ik nu een fijne baan heb waar ik elke dag met plezier naar toe ga.

Rutger

Application Engineer

"Goede connecties met de juiste technische bedrijven"

Na het afstuderen ben ik blijven werken bij hetzelfde bedrijf, maar daar kreeg ik spijt van. Ik had toch het gevoel dat ik te snel mijn keuze had gemaakt.

Na een open sollicitatie en een digitale ontmoeting kon ik bij liefst 4 bedrijven kennismaken. Die keuze was niet eenvoudig, maar ik zit nu wel veel beter op mijn plek dan eerst.

Roy

Control Engineer

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden en wil je ook weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons en we vertellen je alles over onze succesformule.

Een leukere baan

Wij zijn specialist in de techniek en kennen alle verschillen in opleidingen, functies en branches. Daarbij hebben we diepgaande kennis van alle technisch werkgevers in Nederland. Dat vormt de perfecte combinatie om een leukere baan voor jou te vinden. En omdat je even veel tijd op je werk doorbrengt dan thuis, is dat niet onbelangrijk.

Een beter salaris

Wij praten dagelijks met HR Managers over arbeidsvoorwaarden. Daarin merken we de verschillen tussen de bedrijven, maar ook tussen de werknemers zelf. Door al deze gesprekken weten wij wat een eerlijk loon is. Dit levert jou een goede onderhandelingspositie op. En een beter salaris, niet te vergeten.

Binnen 1 maand

Wij werken vakkundig, transparant én snel. Ons doel is om jou binnen 1 maand na je kennismaking met Wolf Groep, een contract voorstel te kunnen doen vanuit je nieuwe werkgever. Dat zorgt ervoor dat jij tijd overhoudt voor de leukere dingen in het leven. Want solliciteren is belangrijk, maar voor niemand een hobby.

Ons 12-stappen succesprogramma

1 Contactgegevens

Alleen bij de eerste stap ligt het initiatief bij jou. Om voor je aan de slag te kunnen gaan hebben we namelijk je contactgegevens nodig. Daar hoort ook een cv bij met daarin o.a. je opleiding en werkervaring. Het gaat ons puur om de inhoud, niet om de lay-out.

2 Telefoongesprek

Nadat we je contactgegevens binnen hebben gekregen, nemen we binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op. In dit gesprek van 5 tot 10 minuten bespreken we kort je situatie en plannen we een dag en tijdstip in voor een kennismaking.

3 Kennismaking

De persoonlijke kennismaking met Wolf Groep staat centraal in ons succesprogramma. Tijdens een gesprek van ongeveer 1 uur via Teams, WhatsApp video of op ons kantoor in Amersfoort brengen we al je wensen en ambities in kaart.

4 Werkgeversselectie

Vervolgens maken we direct een profielschets van je ideale baan en werkgever. Met alle recruitment consultants binnen Wolf Groep gaan we als een doelgerichte wolfpack voor je aan de slag. In overleg met jou benaderen we bedrijven in jouw regio die voldoen aan de eisen.

5 Uitnodiging

Vaak krijgen we al binnen enkele dagen nadat er contact is gelegd te horen of er een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek volgt. Wij krijgen een aantal data en tijdstippen door waaruit jij kan kiezen. Jij geeft door welk moment het beste past en wij bevestigen de afspraak.

6 Voorbereiding

Om de succeskansen te vergroten plannen we ook een telefonische voorbereiding in. Meestal is dit een dag voor het sollicitatiegesprek. In deze voorbereiding van 15 minuten vertellen we je nogmaals alles wat je moet weten over het bedrijf, de mensen en de vacature.

7 Sollicitatiegesprek

Het sollicitatie gesprek is altijd op de locatie van de werkgever en doe je volledig zelfstandig. Natuurlijk horen daar gezonde zenuwen bij, maar omdat je door ons tot in de puntjes bent voorbereid kom je niet snel voor verassingen te staan.

8 Evaluatie

Liefst op dezelfde dag nog nemen wij weer telefonisch contact met je op om het sollicitatiegesprek te evalueren. Wat vond je van het bedrijf en de sfeer? Zie je genoeg uitdaging in de werkzaamheden? Sta je open voor een vervolggesprek?

9 Vervolggesprek

Als jouw gevoel goed is en dat van je potentiële nieuwe werkgever ook, plannen we een vervolggesprek in. Vaak gaat dit gesprek meer over de technische inhoud van het werk. Voor jou een mooi moment om de complexiteit van het werk te bepalen.

10 Arbeidsvoorwaarden

Wanneer jullie beide met elkaar verder willen volgt er een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Wij ondersteunen bij de onderhandelingen. Wij weten namelijk exact wat jij waard bent, waardoor jij altijd een eerlijk salaris krijgt wat aansluit bij jouw ervaring.

11 Contract

Ben je, na een eventuele onderhandeling, akkoord met het voorstel? Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan gevonden! De arbeidsovereenkomst ontvang je digitaal, maar het zetten van de handtekeningen gebeurt nog gewoon op papier.

12 Start

De startdatum wordt altijd in overleg bepaald. Vaak kan dit al met enkele weken, afhankelijk van jouw opzegtermijn. Ook na je eerste werkdag houden we contact en zorgen we voor een soepele start. Zo blijven we betrokken bij jou en je carrière.

Ons netwerk

Machinebouwers, ingenieursbureaus en industriële productiebedrijven: Veel technische bedrijven in Nederland vertrouwen op onze specialisatie in recruitment en werken graag met ons samen om via ons in contact te komen met technische professionals als jij.

Door onze technische kennis hebben wij altijd een streepje voor. Nog voordat de vacature op hun eigen website online staat, zijn wij al op de hoogte. Daardoor zijn wij in staat om jou het meest complete overzicht te geven van alle vacatures in jouw vakgebied.

Open sollicitatie

Ben je overtuigd van onze succesformule en wil je de samenwerking met ons aangaan? Doe een open sollicitatie en binnen 1 werkdag ontvang je al van ons een reactie.

Verwijder bestand

"Fijn contact en alles wordt voor je geregeld. Aanrader voor iedereen die in de techniek werkt"

Ik zat ongeveer 5 jaar bij dezelfde werkgever en had het nog prima naar mijn zin. Alles was bekend en ik deed het werk soms op de automatische piloot. Eventjes was dat heerlijk natuurlijk, maar al snel kreeg ik het gevoel stil te staan in mijn ontwikkeling.

Doorgroeien zat er niet in en daarom heb ik maar een aantal sollicitaties gedaan bij bedrijven die ik al kende. Maar dit was óf meer van hetzelfde, óf de sfeer in het bedrijf sprak me niet aan. Ondertussen had ik wel steeds vrij moeten nemen voor die sollicitatiegesprekken.

Vervolgens een open sollicitatie gedaan bij Wolf Groep en toen ging het snel. Na een uitgebreide kennismaking kreeg ik bedrijven te horen waar ik nog niet eerder van had gehoord. Ook zaten er meerdere vacatures bij die erg interessant waren en goed bij mij pasten.

Als ik wilde kon ik bij meerdere bedrijven langs voor een sollicitatiegesprek. Maar omdat dat weer veel tijd zou kostten, hebben we het bij de 2 bedrijven gehouden die op basis van mijn wensen en ambities het beste bij mij aansloten.

Het inplannen en voeren van de gesprekken verliep erg vlot. Voor ik het wist had ik een contractvoorstel in de mail. Het geboden salaris was iets meer dan wat ik al verdiende en dat vond ik prima. Wolf Groep vond dat ik meer waard was en toen heb ik er nog wat bij gekregen. Super!

Mark

Project Engineer