Ontdek je nieuwe baan in de techniek

Technische vacatures voor startende en ervaren professionals.

Zoek jouw vacature

"Zijn altijd bereid om die extra stap voor je te zetten"

Met dik 20 jaar ervaring ken ik genoeg bedrijven en een nieuwe baan vinden is dan niet heel moeilijk. Ik had alleen best specifieke eisen en dat maakte het toch wel lastig.

Wat voor mij lastig leek, bleek voor Henri van Wolf Groep een mooie uitdaging. Het volledige traject heeft wat tijd gekost, maar met wel het juiste resultaat.

Nick

Project Engineer

"Dit salaris had ik zelf niet voor elkaar gekregen"

Ik had het prima naar mijn zin bij mijn werkgever, maar had altijd het gevoel te worden onderbetaald. Daarom toch maar eens gereageerd op een berichtje op LinkedIn.

Mijn gevoel zat er niet naast, want er zijn weinig mensen met mijn technische kennis. Samen hebben we een heel leuke werkgever gevonden waar dat op waarde werd geschat, erg blij mee.

Jason

Mechanical Engineer

"Uitstekend geholpen bij het vinden van m’n eerste baan"

Na mijn hbo studie Mechatronica had ik erg veel keuze in banen, vacatures genoeg. Maar bij bijna iedere vacature die ik zag had ik wel mijn twijfels.

Daarom een open sollicitatie gedaan en vervolgens uitgebreid met Lieno gesproken over mijn ambities. Daaruit kwamen 2 concrete bedrijven, waar ik er uiteindelijk bij 1 ben gestart.

Sven

PLC Software Engineer

Innovatie & technologie

Net als jij begrijpen wij de impact die techniek op ons leven heeft. Daarom werken we samen met de meest innovatieve bedrijven van Nederland.

De techniek staat nooit stil en dat zou ook moeten gelden voor jouw carrière. Juist onze kennis en expertise helpt jou in het maken van de juiste keuzes.

Anderen beoordelen ons met 0 sterren
Op dit moment 0 technische vacatures
Meer dan 0 professionals gingen je voor
Netwerk van ruim 0 werkgevers in NL

Over wolf groep

  • Een leukere baan
  • Een beter salaris
  • En dat binnen 1 maand

De wolf. In een hechte groep vormen ze een ondoordringbare eenheid. Binnen ons bedrijf draait ook alles om samenwerking. Met jou als technisch professional, maar ook tussen de collega’s onderling. Iedere recruitment consultant is namelijk volwaardig partner binnen Wolf Groep en voelt zich 100% betrokken. Als een doelgerichte wolfpack struinen we door de arbeidsmarkt, leggen we contact met de juiste werkgevers en vinden we de leukste vacatures. Samen zetten we de volgende stap in jouw carrière.

In 5 stappen naar je nieuwe baan

  • 1.

  • 2.

  • 3.

  • 4.

  • 5.

  • Kennismaking

    Nadat we via een sollicitatie of LinkedIn bericht met elkaar in contact zijn gekomen, maken we persoonlijk kennis. Tijdens een gesprek via Teams, WhatsApp video of op ons kantoor in Amersfoort brengen we al je wensen en ambities in kaart.

  • Werkgeversselectie

    Vervolgens maken we een profielschets van je ideale baan en werkgever. Samen met alle recruitment consultants binnen Wolf Groep gaan we voor je aan de slag. In overleg met jou leggen we contact met bedrijven in jouw regio die voldoen aan de eisen.

  • Sollicitatiegesprek

    Als een werkgever interesse toont plannen we een sollicitatiegesprek in. Omdat wij het bedrijf en de mensen die er werken goed kennen, bereiden we je tot in detail voor. Het gesprek evalueren we samen en als alles goed voelt, volgt er een vervolggesprek.

  • Arbeidsvoorwaarden

    Wij ondersteunen en adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. Door onze kennis van de arbeidsmarkt weten wij haarscherp wat jij waard bent. Daardoor krijg jij altijd een eerlijk salaris dat aansluit bij jouw ervaring.

  • Gefeliciteerd!

    Heb jij een goed gevoel bij het bedrijf, zie je genoeg uitdaging in het werk en ben je tevreden met de arbeidsvoorwaarden? Dan bepalen we in overleg met je nieuwe werkgever de gewenste startdatum en is het tijd voor champagne!

Ons netwerk

Machinebouwers, ingenieursbureaus en industriële productiebedrijven: Veel technische bedrijven in Nederland vertrouwen op onze specialisatie in recruitment en werken graag met ons samen om via ons in contact te komen met technische professionals als jij.

Door onze technische kennis hebben wij altijd een streepje voor. Nog voordat de vacature online staat, zijn wij al op de hoogte. Daardoor zijn wij in staat om jou het meest complete overzicht te geven van alle vacatures in jouw vakgebied.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden en wil je ook weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of doe direct een open sollicitatie. Binnen 1 werkdag ontvang je al van ons een reactie.