Wij zijn wolf groep

Jouw wensen

Ieder persoon zoekt wat anders in een baan. Wij begrijpen dat als geen ander. In onze zoektocht naar jouw ideale baan sta jij centraal. Een uitgebreid cv is erg handig en niet volledig onbelangrijk, maar wij kijken verder. Wat jij wil, kan of gaat bereiken. Dat is waar het om gaat.

 

Ons netwerk

De ideale baan vraagt om de beste werkgever. Wij weten wie het zijn. De bedrijven waar je energie van krijgt en waar gepassioneerde professionals zoals jij werken. Onze relaties voorzien ons van rechtstreekse informatie vanuit de werkvloer. Dat is onze kracht.

 

Samen de volgende stap

De wolf. Op zichzelf onschuldig, samen zijn ze iedereen de baas. Weinig soorten die beter samenwerken om gezamenlijke doelen na te streven. Dat is ook wat wij willen bereiken. Samen met jou werken aan de volgende stap in jouw carrière. Jouw wensen, ons netwerk.

 

 

100% BETROKKENHEID

Wij zijn recruitment specialisten voor technische professionals. Onze ambitie is het vinden van jouw droombaan. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen met jou. Betrokkenheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn daarbij onze belangrijkste pijlers binnen de dienstverlening. Dit komt ook tot uiting in de verhoudingen tussen onze medewerkers. Iedere Recruitment Consultant is namelijk ook als Partner binnen het bedrijf betrokken en daarmee mede-eigenaar. Dat maakt ons niet alleen uniek, maar ook oprecht. Neem contact met ons op en ervaar het verschil!

Wij zijn wolf groep

Wij zijn wolf groep

Onze Recruitment Consultants

Julian Zaal
Recruitment Consultant
Sébastian Groot Enzerink
Recruitment Consultant
Lieno Rossen
Recruitment Consultant
Henri van de Glind
Recruitment Consultant
Milan van den Bosch
Recruitment Consultant
Fons Smit
Recruitment Consultant
Christiaan Elsinga
Recruitment Consultant

De perfecte vacature niet gevonden?

Verstuur een open sollicitatie of ontvang automatisch de nieuwste vacatures per mail.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.