Wij zijn Wolf Groep

Recruitment specialisten voor technische professionals.

Eerlijk en oprecht

Wij geloven in eerlijk en oprecht contact en willen daar het verschil mee maken. Al sinds 2007 komen wij over de vloer bij machinebouwers, ingenieursbureaus en industriële productiebedrijven. Veel technische bedrijven in Nederland vertrouwen op onze specialisatie in recruitment en werken graag met ons samen om via ons in contact te komen met technische professionals als jij.

Met elkaar

De wolf. In een hechte groep vormen ze een ondoordringbare eenheid. Binnen ons bedrijf draait ook alles om samenwerking. Met jou als technisch professional, maar ook tussen de collega’s onderling. Iedere recruitment consultant is namelijk volwaardig partner binnen Wolf Groep en voelt zich 100% betrokken. Als een doelgerichte wolfpack struinen we door de arbeidsmarkt, leggen we contact met de juiste werkgevers en vinden we de leukste vacatures. Samen zetten we de volgende stap in jouw carrière.

Verstand van techniek

Net als jij begrijpen wij de impact die techniek op ons leven heeft. Daarom werken we samen met de meest innovatieve bedrijven van Nederland. Van multinationals tot regionale experts in hun vakgebied. De techniek staat nooit stil en dat zou ook moeten gelden voor jouw carrière. Niet eerder zijn er zoveel vacatures geweest als nu en dat biedt kansen. Juist onze kennis en expertise helpt jou in het maken van de juiste keuzes.

Onze recruitment specialisten